26 oktober 2014

Syfestivalen!

Igår var det syfestival. Tjoho vad roligt det var! Det var ett tag sedan jag var där nu, så jag var verkligen glad över att få resa dit. Jag åkte dit tillsammans med vännen M, och väl där mötte vi upp E, och vi hade en det fantastiskt trevligt.


Till min förvåning köpte jag faktiskt en del tyg, glatt påhejad av M och E såklart. Det mörkgula tyget är i ylle och viskos och tanken är att den ska bli en kjol. Det ljusgula tyget med blommor är inköpt från Indie Fabrics och kanske kan komma att bli en klänning. Det enda garnet som blev inköpt var Hverdagsull från Majas Manufaktur. Ska bli himla spännande att teststicka det. Skulle nog passa bra till en nätt, retro kofta.


Sist men inte minst köpte jag keramikknappar från Kreativt Broderi som ser ut som små fåglar. De är så himla söta, och skulle kunna passa fint ihop med Hverdagsullen. De är handgjorda och handmålade keramikknappar som kommer från Sydafrika. 

2 kommentarer:

ylva sa...

Vilka läckra tyger , kan verkligen se både klänning och kjol framför mig. Jag valde att avstå festivalen i år. Ibland är det bra att arbeta upp ett "sug" .

Anna sa...

Härliga tyger! De ser jag fram mot att se vad det blir av.
Själv satsar jag på att sy mig genom högen av tyger jag har, så att jag kan tillåta mig att åka till festivalen till våren...