13 juli 2015

Garnmarknad hos Vadstena Ull och Garn

Igår var det den årliga garnmarknaden hos Vadstena Ull och Garn. Det är alltid lika kul att komma dit, för jag får så mycket inspiration! Sen är det verkligen inget fel på stämningen heller. Man träffar alltid så många härliga människor.


Trots att det var en garnmarknad var det inte i första hand garn jag gick hem med. Visst, det slank med ett nystan raggi, men i övrigt var det annat hantverk som fångade min uppmärksamhet. Det första var de här två keramikskålarna från O´Majal. Jag gillar den rosa touchen som piffar upp det naturligt bruna. Sedan är det ju kul att köpa föremål som man faktiskt kan få användning av också. Jag har köpt flera skålar av O´Majal tidigare, och de är flitigt använda.


Det andra som fångade min uppmärksamhet var denna kappa, i märket Kling Kollektion. Först tänkte jag att jag inte riktigt skulle ha modet att bära upp ett så här annorlunda plagg, men jag provade den i alla fall, och det var tur. Den passade som en smäck, och jag älskar den. Sedan gör det verkligen inget att den dessutom är gjord i 100 % ull. Det är nästan så jag längtar lite efter hösten så jag kan börja använda den.
2 kommentarer:

Marika sa...

Du köpte en Kling-kappa! Vad cool! Ser fram emot att få se den på nån gång!

Marika sa...

Och skålarna är jättefina, det glömde jag skriva!