01 april 2013

TV- tips och garn från pickles!

 

Ni har väl inte missat att andra säsongen av Barnmorskorna i East End har ska börja sändas i SVT? Ett första avsnitt sändes häromdagen, och den nya säsongen börjar i maj. Den serien är verkligen helt underbar! Lite humor, lite nostalgi och inte minst massor av härlig 1950-talsinspiration.



Det var efter att ha sett sista avsnittet av denna serie som jag bestämde mig för att beställa gult Pure Wool från Pickles (bilden kommer från deras hemsida). Har länge funderat på att beställa garn från dem, men jag har inte kunnat bestämma mig för vilket. Egentligen är jag mest sugen på deras Merino Tweed i hallonrosa (det var kärlek vid första ögonkastet där, i alla fall från min sida) men jag har inte kunnat bestämma mig för vad jag skulle kunna sticka av det garnet. Det andra alternativet har, som sagt, varit gult Pure Wool, och efter att ha sett inte mindre än tre gula stickade koftor i fredagens avsnitt såg jag det som ett omen, så nu är det gula garnet beställt. Jag längar så efter att paketet ska komma fram!




2 kommentarer:

ylva sa...

Hjälp det har jag missat ! den måste ses! var ju helt underbar
Tack för påminnelsen !!!!!

bondtösen sa...

Ylva, jag for med osanning! Trodde nya säsongen hade börjat, men det var bara en försmak. Resten av avsnitten ska tydligen börja sändas i maj.