07 oktober 2013

Inte i brevlådan, men bakom blomkrukan


För en dryg vecka sedan beställde jag garn från Pickles. De har fått in ett nytt, tjockare tweedgarn som heter Tweedy. Det finns i flera fina färger, bland annat denna blåklintsblå färg, och vem kan motstå en sådan (speciellt om man är östgöte)? Ända sedan beställningen gjordes har jag i alla fall störtdykt ner i brevlådan varje dag så fort jag kommit hem. Besvikelsen var lika stor idag som de tidigare dagarna när jag kunde konstatera att brevlådan var tom. Men får man inget paket i brevlådan så kan man få det bakom blomkrukan istället! Den snälle brevbäraren har, när denne konstaterat att garnet inte får plats i min brevlåda, letat rätt på min lägenhet och lagt paketet, lite diskret, bakom min blomkruka. Blev såååå glad! Visserligen fanns det inte jättemånga lägenheter att välja mellan, men jag bor i alla fall på andra våningen. Så himla gulligt gjort istället för att skriva en lapp om att paketet kan hämtas x km bort i mataffären. 

Givetvis har jag inte kunnat behärska mig, utan har redan lagt upp för en kofta. Tror det här kan bli bra. 

4 kommentarer:

Marika sa...

Åååååh, fint!

ylva sa...

Ser ut att vara ett underbart garn! Och snälla brevbärare ska man vara rädd om :-)
Hur går det med din andra tröja ? Jag ska börja på sista delen på framsidans ok .( har inte stickat resåren nedtill ännu .) Var i väg och köpte knappar .....svårt att bestämma så jag kom hem med olika varianter .

bondtösen sa...

Knapparna är ju nästan det roligaste! Jag har ett par hemma som jag tror kan passa. Har dock inte kommit alls lika långt som du, är fortfarande på bakstycket, men det hoppas jag kunna ändra på i helgen :)

Liisa sa...

En snäll brevbärare är bland det bästa man kan ha :)