03 augusti 2014

Vad jag stickar på just nuÄnda sedan jag i vredesmod skänkte min Elsie (den som noppade något ofantligt mycket) till välgörande ändamål har jag tänkt att jag ska sticka mig en ny mörkblå kofta, för det känns verkligen som att det fattas en sådan i garderoben. Inför semstern gick jag därför till garnaffären för att införskaffa mig lite blått garn, men så hittade jag ett turkost garn istället. Ja, så kan det gå, så nu stickas det turkos kofta på st 3.


Sedan stickar jag på vanten Vega med. Har precis fått repa upp eftersom den blev för liten på längden, men som tur är är den rolig att sticka så den har inte hamnat i något mörkt hörn än.  


För att avlasta fingrarna (får lite ont i tummarna av alltför mycket stickning på små stickor) har jag även börjat på en ny Elsie. Garnet är drops Nepal och inhandlades under en rea under min tid i Uppsala. Känns bra att det äntligen kommer till användning! Mönstret är väldigt kul, och så är det så himla roligt att sticka något på stickor 5 mm. Det går så fort då! 


3 kommentarer:

ylva sa...

Allting ser mumsigt ut ! Din Elsie kommer bli kanon tror jag

Liisa sa...

Härliga stickningar! Och fina färger!

Anna sa...

Kan bara hålla med föregående två talare!