31 december 2015

Stickåret 2015

Dags att sammanfatta stickåret 2015. Fjolåret var vantarnas år, men i år är ordningen återställd. Koftor är och förblir min stora passion, och i år har jag inte stickat mindre än 9 koftor! Det är också koftorna som jag är mest nöjd med. På bilden nedan syns Empire, Lovely och Slanted Sleeven. Empire har jag inte hunnit använda så mycket än, men jag är väldigt nöjd med både färgen, mönstret och knapparna. Lovely är jag mest nöjd med för att jag orkade slutföra den. Den var en pärs att sticka. Bästa koftan är Slanted Sleeven. Den är stickad i Pickles Merino Tweed, och det garnet alltså, det är som en dröm! Både att sticka med och att ha på sig.


Jag har faktiskt inte bara stickat nio koftor i år, utan även nio par sockar. Jag hade en tanke om att jag skulle fylla en hel korg med sockar att ha i hallen till gäster, men de flesta sockarna har jag tagit själv. I sockkorgen ligger bara två par. Kanske något att åtgärda 2016...


Sist men inte minst har vi årets färg, men jag har börjat fundera på om jag ens behöver sammanfatta den. För tredje året i rad är den nämligen turkost. 


Stickåret 2015 blev riktigt bra. Nu hoppas jag att 2016 fortsätter på samma spår.

Gott Nytt År!

4 kommentarer:

Marika sa...

9 koftor är en imponerande samling!
Gott Nytt År!

Emmy sa...

Du är produktiv du! Jättefina koftor.
Gott Nytt År!

Liisa sa...

Så mycket fint! Gott nytt år!

Anna sa...

Oj, oj vad du har stickat! Mycket imponerad av de 9 koftorna och det faktum att du har hunnit mer än dem...
Gott nytt år önskar jag dig!