03 mars 2018

Så många projekt

En av mina stickkompisar, Stick å brinn (kolla in hennes blogg om du inte redan gjort det), har i flera omgångar gjort listor med sina pågående projekt och haft olika mål för att minska dem. Eftersom det är så himla kul att påbörja, och ibland inte lika roligt att ta sig igenom transportsträckan i mitten av arbetet, har jag också en hel del projekt på stickorna just nu. Känns därför som att det är dags att rensa lite. Nedan följer därmed listan med mina projekt.


Pågående projekt (börjar med projekten på bilden ovan, från vänster till höger, uppifrån och ner):
 1. Zickzack, poncho från Sandnes
 2. Sergelsocka
 3. Nanook
 4. Variant av Lewenvick
 5. Variant av Salal
 6. Hjertesockan
 7. World´s End Socks
 8. Babyfil i restgarner
 9. Vanten Märta
 10. Vanten Felicia
 11. Blomstervante
 12. Babysockar
 13. Rheinlust
 14. Little Cabin
 15. Pannband med fläta
 16. Tangled River
 17. Sotarmössa
UFO:n
 1. Ivy Line
 2. Rosa klänningskofta
 3. Spring Roses
 4. Österkofte
 5. Knäsockar
 6. Sassafras
Av de påbörjade projekten är det bara sjalen Rheinlust som har ett överhängande hot att bli ett UFO, och listan med UFOn är inte så jättelång (med mina mått mätt). UFO- listan rensade jag nämligen för ett par år sedan, och efter det har jag lyckats ha den på en bra nivå. De projekt som ändå finns på den är där av lite olika anledningar. Ivy Line är jättefin, men jag tycker inte att garnet jag valt får tillräckligt snyggt fall. Den rosa klänningskoftan är det väl inget större fel på mer än att den är tråkig. Österkofte och vantarna Spring Roses kommer jag nog att sticka, de har bara gått i stå. Knäsockarna och mössan Sassafras tvivlar jag dock på att de någonsin kommer att bli klara. De borde repas. 

Målet med listan då? Jag vill främst jobba med listan med pågående projekt. Första målet får bli att komma ner på 10 pågående projekt, nästa att komma ner på 7. Jag brukar alltid vilja ha ganska många pågående projekt att välja mellan. Så nu börjar arbetet. Tänker att jag ska avge rapport ca en gång per månad, så skulle tro att jag återkommer med den första i slutet av mars. 


2 kommentarer:

Liisa sa...

Så kul att se din lista! Det är hög tid att jag lägger upp en också, känns det som!

bondtösen sa...

Ja, men gör det! Det är alltid så roligt att följa dem.