23 juli 2019

Nemesis

För många år sedan stickade jag mig ett par Nemesis. Jag har haft dem i bilen för att kunna använda dem i gummistövlarna på jobbet, och när jag drog på dem häromdagen slogs jag av vilken fantastisk passform det är på dem. Har länge funderat på vad jag ska sticka med den underbart fina härvan i färgen åska från Limmo Design som legat i en av mina garngömmor, och nu kändes det självklart att det skulle bli ett nytt par nemesis. 



Mönstret har 4 maskor fler, 64 totalt, än vad jag brukar sticka sockar till mig själv i, men med flätmönstret och 2 mm stickor blir sockarna ändå perfekta!




Garnet är som sagt från Limmo. Det är en glittertråd i det som inte syns så bra på bild, men desto bättre i verkligheten. Limmos garner är verkligen trevliga. Jag gillar hennes semisolida färger och så tycker jag att garnet håller bra med. Ser fram emot när jag har stickat upp mer av mitt sockgarnslager så jag kan införskaffa lite mer från henne.

1 kommentar:

Ulrika sa...

Verkligen fint sockmönster, det där måste jag lägga till i vill-sticka-listan. Inte för att det saknas projekt på den listan men..äsch.:)

Limmo Designs garner är favoriter även hos mig. Hennes handfärgade är fantastiska. :-)