03 januari 2014

En sen julklapp

Före jul beställde jag en julklapp till mig själv. Garn och knappar från Magasin Duett! Tyvärr hamnade paketet på lite omvägar, så det hann inte fram till jul som tänkt, men nu har det i alla fall dykt upp med allt sitt trevliga innehåll.
 
 
Främsta tanken med detta köp var att jag ville kolla en del färger inför framtida projekt. Med i paketet fanns alltså en blandad kompott bestående av Donegal Tweed i senap och ljust blåturkost samt vitt och gult supersoft. Supersoftnystana hade jag egentligen tänkt använda till ett par vantar, men nu tycker jag att det tuskosa tweedgarnet och det vita supersoft passar så bra ihop att jag nog ska göra ett försök till en sjal av dem istället. Även det senapsfärgade garnet är tänkt att vara med i en sjal. Knapparna måste jag erkänna var ett impulsköp. De drabbade mig med sin söthet när jag beställde. De är dock väldigt små, så jag har svårt att se att jag ska kunna använda dem till något "vuxenprojekt". Kanske om man använder dem i någon form av broderi. Barntröja tror jag annars är säkraste gissningen på var de kommer sluta.

3 kommentarer:

Blenda sa...

Superfina färger! Jag är hemskt nyfiken på de där garnerna, om jag bara kan bestämma vilken färg jag vill ha, så ska jag testa dem också!

ha det gott! /Blenda

Liisa sa...

Trevlig julklapp! Jag har svårt att bestämma vad mitt supersoft ska bli så jag ser fram emot att snegla på vad ditt kommer bli ;)

ylva sa...

Ooohhh jag är så sugen på dess garner också men kan heller inte bestämma mig vad för färg jag vill ha